Info

På Insidan

En podcast där vi intervjuar intressanta personer kring deras kompetenser.
RSS Feed
På Insidan
2018
December
November
October
September
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2017
Dec 12, 2017

Vi pratar med Alexander Wugk om hur det är att driva restaurang, vilka utmaningar som finns i den branschen, vad vi som gäster borde beställa från menyn och mycket annat. Ett spännande samtal i en, för oss, annorlunda bransch.

Nov 28, 2017

Vi pratar med Adam Hjort, även kallad Genuspappan (på Instagram och Twitter), om hur man på bäst sätt når ut på LinkedIn. Adam jobbar på Sparkle och är också Miljö- och klimatpolitisk talesperson för F!

Nov 14, 2017

I det här avsnittet pratar vi med Hans Andersson från Wihlborgs Fastigheter om relationssälj. Hur gör man när man ska sälja något så stort som ett fastighetskontrakt? Är det kalla samtal som gäller? Utnyttjande av sitt nätverk? Kalla mail? Gå på events? Hans ger oss facit!

Oct 31, 2017

I det här avsnittet pratar vi med Zenit Design om att ta fram fysiska produkter. Något som är väldigt spännande för oss som lever i en värld där det mesta handlar om att ta fram digitala produkter. Hur är det egentligen? Skiljer det sig mycket eller är det samma grunder som gäller i den fysiska världen?

Oct 17, 2017

Vi pratar med Stina Mander från Creative Peoples om hur företag bör jobba för att lyckas i sociala medier. Lyssna gärna för att få bra tips och ta del av hennes trendspaning.

Oct 3, 2017

Vi pratar med Max Shore från Simply Visual om videos och hur man bäst jobbar med dem i sociala medier. Max bjuder på sina bästa tips om hur man kan jobba med videos och berättar också vilka trender vi borde följa för att lyckas med videos i sociala medier.

Sep 19, 2017

Vi pratar med Clara Löfvenhamn från Bossbloggen om hur man startar upp och lyckas med sin blogg, om vikten av att nätverka och hur man gör det på bästa sätt. Clara pratar också mycket om ledarskap och vad som utmärker en bra ledare.

Sep 5, 2017

Äntligen är det dags att köra igång med säsong 3!

Vi pratar med Henrik Joelsson från Swedbank om hur man som entreprenör eller företag kan finansieras med hjälp av banklån. Här får vi veta allt man ska göra och inte göra om man vill ta in pengar i sitt bolag. Henrik bjuder också på sina tre bästa tips att tänka på när det är dags att ta in kapital.

Jul 4, 2017
Vi pratar med THE PR guru Sandy Errestad som berättar hur man ska tänka när man vill nå ut till media. Dessutom så pratar hon om skillnaderna mellan PR i Sverige och i Storbritannien. 
Jun 19, 2017

Gabriella Olsson berättar om hur man bygger ett framgångsrikt community och hur man kan jobba med influencer marketing ett bra sätt.

Jun 6, 2017
Elin som är expert på kommunikation - speciellt inom Life Science - pratar om hur man kan jobba i sitt kommunikationsarbetet. Det handlar om allt från hur man lägger upp en strategi till hur man hittar rätt målgrupp.

 

May 24, 2017
Vi pratar med Christin Clausen Bruun (Midiss på Instagram) - som är en influencer som arbetar med Instagram - om hur man bygger community och arbetar framgångsrikt för att lyckas Instagram.
 
May 9, 2017

I veckans avsnitt träffar vi Christina Larsson från IKEA som ger oss tips på hur vi ska inreda i våra hem. Hur inreder man ett vardagsrum, en hall, ett kök eller ett badrum? Häng med så får du svaren!

Apr 25, 2017

I veckans avsnitt pratar vi med Pija Sundin från 040 om hållbarhet, kunskap och utveckling i företagandet.

Apr 10, 2017

Möt Tomas de Souza som är Innovation & Business Director på HD-Sydsvenskan. Han pratar om hur man leder en stor organisation när ingen riktigt vet vart man ska.

Mar 28, 2017

I veckans avsnitt av På Insidan pratar vi med Jens Grip, en av grundarna av Odd Hill. Vi pratar om användarvänlighet på webben. Ett avsnitt om vikten av förståelsen för en verksamhet och dess målsättning när man sätter strukturen för ett projekt. Och så reder Jens ut skillnaderna mellan UI & UX på ett sätt som även våra morföräldrar kan förstå. Häng med och lär dig något nytt - det blir kul!

Och ett stort tack till vår sponsor Swedbank som hänger med oss hela våren!

 

Mar 13, 2017

I veckans avsnitt av På Insidan pratar vi entreprenörskap tillsammans med Philip Allgoth från Ung Företagsamhet Skåne. Vi pratar om att våga testa att utmana sig själv, att kunna sälja in sig själv och våga lämna sin comfort zone. Häng med och lyssna på ett inspirerande avsnitt om hur Ung Företagsamhet Skåne tar plats i läroplanen!

Och ett stort tack till vår sponsor Swedbank som hänger med oss hela våren!

 

Feb 28, 2017

I veckans avsnitt av På Insidan pratar vi Marketing Automation tillsammans med Johan Sjöberg & David Wiles från Spoon Agency. Vad är Marketing Automation och varför är det nödvändigt för byråer att mäta? Johan och David pratar om om att skapa rätt innehåll, för rätt person i rätt kanal - med stöd av data!
Häng med och lyssna på ett både kul och lärorikt avsnitt!

Och ett stort tack till vår sponsor Swedbank som hänger med oss hela våren!

 

Feb 14, 2017

I veckans avsnitt pratar vi tillsammans med Carl Magnus Cronholm, VD för FEW Agency, om att växa som byrå. Vilka är utmaningarna med att växa som företag, hur tar man sig an dem och hur behåller man en god företagskultur samtidigt som man växer och blir större? Spännande va? Häng med och lyssna! 

 

Jan 31, 2017

I veckans avsnitt pratar vi investering med Micael Gustafsson, VD för Learning to Sleep. Hur vet man om man har en idé värd att förverkliga? Hur når man ut till investerare? Hur går man tillväga för att ta lyckas investering? Detta och mycket mer besvarar Micael! Häng med och lyssna - det blir kul!

Och ett stort tack till vår sponsor Swedbank som är med oss under hela våren. 

Jan 17, 2017

I veckans avsnitt pratar vi med Louise Torsvik VD för Sweden Models. Louise delar med sig av sina egna erfarenheter av modellyrket, om att arbeta i olika kulturer och om sitt arbete som VD för Sweden Models. Hon delar med sig av vad som krävs för att kunna lyckas som modell och om hur viktigt det är att skaffa sig skinn på näsan. Häng med bakom kulisserna i en utav de mest omtalade branscherna, lyssna det blir kul!

1