Info

På Insidan

En podcast om företagen i Media Evolution. Spännande resor, bra historier, kompetens och mycket inspiration bjuder den här podden på. Vi träffar personer från Media Evolution-communityt och även vänner utanför.
RSS Feed
På Insidan
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2018
Jun 12, 2018

I säsongens sista avsnitt av På insidan så pratar Alexandra Bylund, VD och grundare - Mama Said Media, om hur man kommunicerar framgångsrikt i sociala medier. Hur beter vi oss i sociala medier? Hur skapar man engagemang? Vad innebär Facebooks och Instagrams relativt nya algoritmer och hur ska vi, som jobbar i sociala medier, tänka kring dem? Lyssna på avsnittet så får du svaren!

Vi hörs i nästa säsong!

May 29, 2018

Vi har träffat Kalle Rosensköld som är expert på att skapa videos för sociala medier. I det här avsnittet får vi alla nödvändiga tips & tricks för hur vi med hjälp av mobilen som verktyg kan skapa engagerande videos.

May 15, 2018

Vi pratar med Felicia Östman om Influencer marketing från en Influencerplattforms perspektiv. Felicia, som jobbar på Loppi - ett av Sveriges mest välkända influencernätverk - berättar om Influencer marketing ur deras perspektiv.

May 1, 2018

Mustafa är en före detta YouTuber som har drivit bolag sedan han var 17 år. Han berättar ALLT vi behöver veta om influencer marketing och spår även framtiden för branschen!

Apr 10, 2018

Angeli är bonddottern som driver eget företag och som kan konsten att både vara egenföretagare och en närvarande förälder. Hon berättar sin oerhört intressanta historia om hur hon har byggt upp en verksamhet utifrån hur hon vill leva. 

Mar 27, 2018

Anna Sandahl från Resultify pratar om vikten av att mäta vår digitala marknadsföring och ger oss tips på hur vi bäst kommer igång.

 

Mar 13, 2018

Elin Häggberg, som driver teknikbloggen Teknifik.se hade en affärsidé; att starta en teknikblogg för “alla” - inte bara för tekniknördar. Hon berättar om sin framgång och hur man som företag borde tänka för att lyckas med sin blogg och därmed kunna driva trafik till sin sajt.

Feb 27, 2018

Sanna Friemer jobbar som skribent och kreatör på Mama Said media. Hon är även den som är ytterst ansvarig för alla poddar som klipps och produceras av Mama Said Media. Ja - hon är vår poddexpert helt enkelt. Tillsammans diskuterar vi bland annars varför podcast som marknadsföringskanal för företag är så kraftfullt, vad som utgör en riktigt bra podcast, men vi vågar oss även på att sia lite om hur vi tror att podcasten kommer att utvecklas i framtiden

Feb 13, 2018

Linda Hörnfeldt driver Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för influencers, och reder ut allt från vad influencer marketing är till hur en influencer arbetar, vad man som marknadsförare bör tänka på när man jobbar med influencer marketing och varför influencer marketing är så kraftfullt.

Jan 30, 2018

Vi träffar Johanna Kajson som är en av Sveriges största bröllopskoordinatorer och som har arrangerat bland annat Isabella Löwengrips och Kenzas bröllop. Vi pratar om både hennes yrke som bröllopskoordinator och som influencer. Johanna driver även en stor blogg och lever delvis på sina sociala kanaler.

 

Jan 16, 2018

I det här avsnittet pratar vi om hur Telavox föddes, hur man bäst planerar sin tid när man både jobbar här och nu och långsiktigt, samt hur man bäst driver igenom en idé och får med alla på tåget.

1